TheCottageHU

A látványtervek – Várhegy

1983-ban rengeteg „sablonra” készült pince épült Várhegy környékén, szőlős dombjain. A meglévő adottságokból ennek megfelelően igyekeztünk a lehető legjobbat kihozni.Ehhez inspirációt elsősorban külhoni, francia-angol vidéki stílusokból merítettünk.

INSPIRÁCIÓ:

The Cottage Hu logó

A konyha ötféle méretű lapból burkolt padlója, a fürdő egy korábbi felújítás során maradék mintás csempéje jó összhangban van egymással, erősítik egymás megjelenését és nem nyomják agyon a teret. Ebbe a koncepcióba az egyszerű fehér csempe simult bele sötétszürke fugával.

A „cottage” hangulatot a berendezések, a hajópadló, a fa bútorok,a fém kiegészítők, az emeleti fém rácsos ágy és a madaras tapéta adja. Ez igazán otthonossá teszi az emeletet.

A ház előtt lévő, árnyékolás szempontjából is nélkülözhetetlen, pergolás fedett terasz pedig a kültéri főzőcskézések helyszíne. A pergola a szőlő támként is szolgál, díszítő értékű. A ház előtti diófa, a pergolára futtatott szőlő, a ház tájolása és hőszigetelése a téli-nyári itt tartózkodást is kellemessé teszi.

A hátsó terasz kialakítás a kényelmet szolgálja, innen közelíthető meg a dézsafürdő és a szauna, melyek egy pihenésre és kikapcsolódásra tervezett ház alap kellékei.

LÁTVÁNYTERVEK:

The Cottage Hu logó

A következő bejegyzésben az építkezés megkezdéséről olvashatsz: Hurrá bontunk? Hurrá bontunk! >>>

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük