HÁZIREND

A vendég a Házirendet a szálláshely elfoglalásával elfogadja!

A kapu, és a ház zárása
Távozáskor és éjszakára zárjátok be a kaput és a házat.

Berendezési tárgyak használata
Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, törölköző, köntös, TV stb.) ne vigyétek ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyjátok a kertben vagy a teraszon.
Kérjük, hogy jelezzék, ha valamely használati eszköz meghibásodik, hogy mielőbb kijavíthassuk azt.
Amennyiben véglegesen vagy ideiglenesen elhagyjátok a házat, zárják be az ajtót és az ablakokat! Feltétlenül kapcsoljátok le a világítást, az elektromos eszközöket – beleértve a klímát is, és zárjátok el a csapokat.
Tisztelettel megkérünk Benneteket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

BBQ grill
A ház mellett faszénnel üzemelő grill berendezést helyeztünk el. Ezt kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben oltsátok el a tüzet!

Biztonsági kamera/riasztó

Dézsafürdő
A dézsafürdőt fával tudjátok felfűteni, melynek ideje kb. 4-6 óra hosszat vesz igénybe a kinti hőmérséklet függvényében. A fűtéshez szükséges fát a a dézsa melletti tűzifa tároló részben találjátok.
Vigyázat, csúszásveszély! A dézsafürdő csak saját felelősségre, és teljes felelősségvállalás mellett használható a szóban elmondott, és leírt használati utasítás betartása mellett.
A vízcsere költsége 30 000 Ft/alkalom.
Gyermekek kizárólag szülői felügyelettel, a szülők felelősségére használhatják.
A medencében 100 cm a vízmélység, a kisebb gyermekekre fokozottan ügyeljenek!

Dohányzás, gyertya
Az épületben, az erkélyen és a hátsó fa teraszon dohányozni (e-cigi és IQOS-re is vonatkozik), valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a tűzrakóhely vagy a hamutálak környékén teheted meg.
Kérjük, hogy az elnyomott cigaretta csikkeket, használt gyufát ne dobják el a kertben.

Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget vagy a pergolás-pados teraszt használjátok, a szobában ne étkezzetek! A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!

Erkélyek, korlátok, ablakok, lépcsők
Tilos felülni, felállni, felmászni, felkapaszkodni, stb. a ház területén található korlátokra és ablakokra! A lépcső fokozottan balesetveszélyes, ezért rendeltetésszerűen kell rajta közlekedni!

Felelősség
A theCottAGE.hu (szállásadó) nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatából, a Házirend megszegéséből származó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért, illetve az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).
Amennyiben a bérelt szálláshelyen kárt okoztok, az okozott kárért teljes anyagi felelősséggel tartoztok. A megállapított kárértéket távozáskor kötelesek vagytok megfizetni a Szállásadónak. Ha a kárérték olyan összegű, hogy azt a távozáskor nem tudjátok kifizetni, akkor három banki munkanapon belül banki átutalással kötelesek vagytok azt teljesíteni a Szállásadó számlájára. Vagyontárgyaitokért a Szállásadó felelősséget nem vállal.

Fűtés, meleg víz
A ház fűthető, illetve korlátlan meleg víz van. A környezetre való tekintettel kérjük, felelősségteljesen használjátok! A hűtő-fűtő légkondi mellett alternatív fűtésként elhelyezett fa tüzelésű kályha/kandalló télen a rendelkezésetekre áll. Soha ne hagyjátok őrizetlenül a tüzet, amíg nyitva van a kályha ajtaja! A rendelkezésére álló tűzifán/briketten és papíron kívül más anyagok pl. műanyag égetése a kályhában tilos!

Háziállat
A theCottAGE.hu jelenleg nem fogad háziállatot.

Jakuzzi
A használati útmutatót megtaláljátok a házban az információs prospektusban, de szívesen megmutatjuk a kezelését. Vigyázat, csúszásveszély! A jakuzzi csak saját felelősségre, és teljes felelősségvállalás mellett használható a szóban elmondott, és leírt használati utasítás betartása mellett.
A vízcsere költsége 30 000 Ft/alkalom.
Gyermekek kizárólag szülői felügyelettel, a szülők felelősségére használhatják.
A medencében 70-80 cm a vízmélység, a kisebb gyermekekre fokozottan ügyeljenek!

Kerékpár
Mindenki saját felelősségére használhatja, kiskorúak épségéért a szüleik vagy az ott tartózkodó felnőttek tartoznak felelősséggel. Kérjük, ne vigyétek be a házba, hanem az annak kialakított tárolóba tegyétek.

Kert
A kertet mi gondozzuk. Kérjük, vigyázzatok a növények és a kerti bútorok épségére!

Kulcs
A szálláshely elfoglalásának a vendég(ek) részére történt kulcsátadás minősül.
Az átadott kulcsok, távirányítók esetleges elveszése esetén kötelesek vagytok haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a Szállásadónak megtéríteni.

Légkondícionáló
Kérjük, a klímaberendezést csak indokolt esetben használjátok! A berendezés működtetésekor az ablakokat, ajtókat zárjátok be!

Parkolás
Kérjük, autóitokkal ne hajtsatok fel a házhoz. Kérjük, hogy a féltetővel kialakított kocsibeállóban parkoljatok. A parkoló területén nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.
A gépkocsikban elhelyezett értéktárgyaikért, az udvarban parkoló gépkocsikban bekövetkezett károkért és az esetlegesen bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk!

Rend
A házat tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra. A házban található berendezési tárgyakat kérjük, hogy ne rendezzék át!
Ha másképp igénylik az elhelyezést, kérjétek a segítségünket. Lehetőség van napi takarítást, illetve egy hétnél hosszabb tarózkodás esetén törölköző/ágynemű cserét is kérni.

Szauna
A szaunát egyszerre ketten tudjátok használni, maximum 90 percig. A biztonsági idő után akárhányszor újraindíthatjátok. A felfűtési idő 40-60 perc az időjárás függvényében. Esős időben kérjük ne használjátok a kültéri szaunát. A szauna csak saját felelősségre, és teljes felelősségvállalás mellett használható a szóban elmondott, és leírt használati utasítás betartása mellett. Gyermekek kizárólag szülői felügyelettel használhatják.

Szállás
Az érkezés napján 15:00 órától 20:00 óráig tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a házat. A házban a megrendelésben szereplő számú vendég veheti igénybe. Érkezéskor a adataitokat az okmányaitok alapján egyeztetjük, illetve a VENDÉGEM alkalmazásban beolvasással rögzítjük. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

Szemét elhelyezése
A hulladékot szelektíven gyűjtjük! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga kukába helyezzétek, a háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudjátok gyűjteni. Az üveget tegyétek a szemetes mellé.
A hamut a ház mögötti komposzttárolóba, a cigarettacsikkeket szemeteszsákba dobjátok a kukába.

Televízió
Nem támogatjuk az elektromos kütyük használatát. A képernyő helyett sokkal szebb látvány a ház teraszán ülve a természetet bámulni, de végszükség esetén használhatjátok a tévét, a távirányítót megtaláljátok a szobában.

Tűzrakás, bográcsozás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.) Mielőtt otthagyjátok a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltottátok.

Wifi
A ház közösségi tereiben lehetőségetek van korlátlan FreeWifi használatára.
A belépéshez szükséges jelszót megtaláljátok az információs prospektusban.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!

Osszátok meg élményeiteket az @theCottAGE.hu Instagram oldalán, vagy értékeljetek minket Facebookon vagy Google-on.

The Cottage Hu logó

TheCottageHU -Várhegy
NTAK: MA22036505 és MA22037400
7090 Tamási, Várhegy u.31/A és Tuskós u.26/A
24H ügyelet: Andok Zsuzsanna +36 20 772 8166

A vidéki házikó szállás