VENDÉGKÖNYV

Jártál már nálunk?
Írj szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról!

Oszd meg élményed, véleményed!

Köszönjük!

6 Vendégkönyv bejegyzés

Márti
5

Szuper hely, nagyon jól éreztük magunkat. A házikó nagyon szép, hangulatos, jól felszerelt. A tulajdonosok nagyon kedvesek, segítőkészek. A környék csendes, nyugodt, több lehetőség van kirándulni, és a vadaspark is nagyon jó volt. Szomszédok nincsenek ha a két bárányt és a szomszéd udvarba betévedő őzeket nem számoljuk. A szauna is szuper, a csillagok alatt a dézsában ülni pedig tényleg megfizethetetlen élmény volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki csendre és pihenésre vágyik!

Maklári Dávid
5

Már a képeken is csodálatos volt a szállás , de élőben még szebb. Aki nyugalomra vágyik 100%-ban megkapja azt itt és mellé a szauna és a dézsa is hatalmas élmény volt. A tulajdonosok nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük a barátságos vendéglátást és a csodás élményt.😊

Tamás Veronika
5

Régi vágyam volt egy igazán privát vendgázban hétvégézni, ahol wellness lehetőségek is vannak. Ez a házikó minden igényt kielégít, gyönyörűen felújított, de megőrizte présház jellegét. Szomszédok sehol, a nyugalom és a romantika garantált. Alig várjuk, hogy lássuk a vendéglátónk további megvalósult terveit, hiszen már jövőre is lefoglaltuk a helyünket! 🙂

Viki
5

A házikó első vendégei között voltunk hárman a kislányunkkal. Csodás hétvégét töltöttünk a kis házban. Jót kirándultunk, pihentünk és dézsa függővé váltunk... Itt tényleg megáll az idő, még biztosan visszatértünk. 🙂 Köszönjük a szuper házigazdáknak a vendéglátást! Szívből ajánlom mindenkinek a házat, aki nyugodt pihenésre vágyik!

Rita
5

Nagyon jól éreztük magunkat. A hely nagyon szép, csendes és nyugodt! Fantasztikus pihentető hétvégében volt részünk. Biztosan visszajövünk még!

Zsuzsa
5

Klassz a dézsa, szép a házikó!

Oszd meg véleményed másokkal is!

Az Adatvédelmi szabályzatot megismertem és elfogadom.*

A vidéki házikó szállás