VENDÉGKÖNYV

Jártál már nálunk?
Írj szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról!

Oszd meg élményed, véleményed!

Köszönjük!

ÉRTÉKELJ MINKET!

TheCottageHU logó

Anna Makkai
Anna Makkai
2023-12-31
Gyönyörű szállás és helyszín. Patyolat tisztaság várt minket az egész házban. Tényleg minden igényt kielégít a ház felszereltsége, így nem estem kétségbe, ha valami otthon maradt. :) Igazi természetközeli napokban volt részünk, madárcsicsergéssel, friss levegővel és őzikékkel a kertben. A fogadtatás Zsuzsa személyében rendkívül kedves és segítőkész volt. Imádtuk!
Tamás Kelemen
Tamás Kelemen
2023-12-31
Gyönyörű helyen gyönyörű szállás, mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon jól éreztük magunkat, biztos visszatérünk .
Varga Lilla
Varga Lilla
2023-12-19
Beautiful place and friendly owner, highly recommend!
Olga Troyan
Olga Troyan
2023-08-28
Szuper a hely! Minden tiszta, igényes, csendes, eco -barát. Lehet madarakat nézni miközben dézsa fürdőben ülsz. Van faszenes grill, szauna, terasz. Weboldalukon azt láttam, hogy nincs internet, de valójában van és teljesen jó az is. Mindenképp ajánljuk!
Anita Szegő
Anita Szegő
2023-05-12
Példátlan szállás. Tisztaság, a felszereltség minden igényt kielégítő, ami szolgáltatásokat hirdetett, hogy igénybe vehető, valóban rendelkezésre állt, a házigazda is egy minden tekintetben segítőkész és kedves hölgy volt. Csak ajánlani tudjuk.

További vélemények:

Boér Eszter
2023. 08. 14.

Egy hetet töltöttünk a 4 hónapos kisfiúnkkal a Tuskós vendégházban és végig nagyon jól éreztük magunkat. Egy nappal meg is hosszabbítottuk a nyaralásunkat mert annyira szuper volt a hely. Nagyon jól felszerelt a ház, a jakuzzi és a szauna tökéletes volt. Csendes környezetben élveztük a nyaralásunkat, a vendéglátók pedig nagyon kedvesek és szimpatikusak. Biztosan visszamegyünk még valamikor.

Márti
2023.05.04.

Szuper hely, nagyon jól éreztük magunkat. A házikó nagyon szép, hangulatos, jól felszerelt. A tulajdonosok nagyon kedvesek, segítőkészek. A környék csendes, nyugodt, több lehetőség van kirándulni, és a vadaspark is nagyon jó volt. Szomszédok nincsenek ha a két bárányt és a szomszéd udvarba betévedő őzeket nem számoljuk. A szauna is szuper, a csillagok alatt a dézsában ülni pedig tényleg megfizethetetlen élmény volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki csendre és pihenésre vágyik!

Maklári Dávid
2023.03.12.

Már a képeken is csodálatos volt a szállás , de élőben még szebb. Aki nyugalomra vágyik 100%-ban megkapja azt itt és mellé a szauna és a dézsa is hatalmas élmény volt. A tulajdonosok nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük a barátságos vendéglátást és a csodás élményt.😊

Tamás Veronika
2023.01.10.

Régi vágyam volt egy igazán privát vendgázban hétvégézni, ahol wellness lehetőségek is vannak. Ez a házikó minden igényt kielégít, gyönyörűen felújított, de megőrizte présház jellegét. Szomszédok sehol, a nyugalom és a romantika garantált. Alig várjuk, hogy lássuk a vendéglátónk további megvalósult terveit, hiszen már jövőre is lefoglaltuk a helyünket! 🙂

Viki
2022.11.22.

A házikó első vendégei között voltunk hárman a kislányunkkal. Csodás hétvégét töltöttünk a kis házban. Jót kirándultunk, pihentünk és dézsa függővé váltunk… Itt tényleg megáll az idő, még biztosan visszatértünk. 🙂 Köszönjük a szuper házigazdáknak a vendéglátást! Szívből ajánlom mindenkinek a házat, aki nyugodt pihenésre vágyik!

Rita
2022.11.09.

Nagyon jól éreztük magunkat. A hely nagyon szép, csendes és nyugodt! Fantasztikus pihentető hétvégében volt részünk. Biztosan visszajövünk még!

Zsuzsa
2022.09.10.

Klassz a dézsa, szép a házikó! Igazi természetközeli élmény, csend, nyugalom.